Sílexlife - la nostra filosofia

Sílexlife

Biològicament ens assemblem molt als nostres avantpassats. I no només amb els més propers sinó que compartim, també, una gran semblança amb els remots.No obstant això, tot el que ens envolta canvia ràpidament i el nostre estil de vida actual poc s'assembla al dels nostres ancestres. Evidentment, és completament diferent al dels nostres avantpassats més llunyans però difereix força, també, amb els que van viure només unes poques generacions abans. Simplement pensant en el dia a dia dels nostres avis quan eren nens ens adonarem de com ha variat el nostre entorn.Aquest és el temps que ens ha tocat viure. Ho entenem, ho acceptem, no pretenem canviar-ho i, en la majoria d'aspectes, ens encanta. Però oblidar què som i d'on venim és un error que ens debilita, ens emmalalteix i ens treu felicitat. SÍLEXLIFE sorgeix de la idea de conciliar el nostre lent ritme evolutiu amb la rapidesa a la que es mou tot el que ens envolta. Es tracta d'aprofitar totes les coses bones que ens donen el progrés i la tecnologia sense oblidar que apropar-nos a la natura i intentar que el nostre cos rebi el que espera es tremendament beneficiós per a la nostra salut física i mental.
Tots podem, i hauria de ser un esforç constant, fer quelcom per a ser millors. Sovint suposa un repte però no esperis aconseguir un resultat diferent fent el mateix de sempre. El que vulguis ser demà no està escrit i comença pel que canviïs avui.

"M'he adonat que fins i tot les persones que diuen que tot està predestinat i que no podem fer res per canviar el nostre destí segueixen mirant a ambdós costats abans de creuar el carrer".


Stephen Hawking

Fundadors de SÍLEXLIFE


Si t'identifiques amb la nostra filosofia, SÍLEXLIFE també és per a tu. Uneix-te a nosaltres i t'informarem de totes les novetats.